Home

Ово је блог неформалне групе савесних грађана окупљених око иницијативе да се  Србија одбрани од инвазије корпорација које желе да остваре контролу и профит кроз наметање генетски модификоване хранe Србији. Људи који вам пружају информације на блогу су активисти на друштвеним мрежама, стручњаци, патриоте који су се окупили путем интернета како би утицали на јавно мњење у Србији, у којој иначе влада медијски мрак. Својим волонтерским радом доприносе очувању аутохтоних семенских врста, очувању земљишта, вода и ваздуха, а пре свега људског здравља и живота достојног човека.

Ова заједница сматра да људски живот не може бити субјект политичких или корпорацијских финасијских интереса, и да једино путем обавештавања и освешћивања ширих друштвених слојева, можемо заједно да се изборимо за здраву животну средину, безбедну храну, и здраво потомство. Живот није креиран да буде патент и приватно власништво као што су то генетски модификовани организми кроз које се остварује контрола, јер “Ко контролише храну, контролише и свет”.
Нашу заједницу чине истинске патриоте спремне да бране свој народ и своју земљу, кроз информисање о истини, заједничке акције у оквиру грађанских права, закона и Устава Републике Србије.

Преузмимо одговорност о свом животу у своје руке!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s